x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Editura Litera a lansat volumul “Idei în Cuvinte” de Vanda Vlasov

Editura Litera a lansat volumul “Idei în Cuvinte” de Vanda Vlasov

23 Iun 2013   •   19:48
 Editura Litera a lansat volumul “Idei în Cuvinte” de Vanda Vlasov
Sursa foto: Mihnea Ratte

De curând a fost lansat, la Casa Oamenilor de Ştiinţă, volumul “Idei în Cuvinte” de Vanda Vlasov, apărut la Editura Litera. Au fost peste 150 de personalităţi din lumea culturală, socială şi politică.

Potrivit editorului, “Vanda Vlasov este un om liber pentru că a găsit ce căuta, pentru că a fost găsită de ce căuta, pentru că ştie că există Dumnezeu şi fiecare cuvânt al ei trădează mirarea şi fericirea acestei certitudini.” Cartea vorbeşte despre toleranţa şi înţelepciunea la care ajungem în urma călătoriei spirituale.

Despre “Idei în Cuvinte”, autoarea mărturisea: “Nu am scris o carte prin care oamenii să mă descopere pe mine, ci am scris o carte prin care oamenii să se descopere pe ei. Într-o zi, pur şi simplu, am pus pe hârtie convingerile mele, ideile mele în cuvinte - atunci când am înţeles că lumea în care trăim există dar, de fapt, lumea în care trăieşte sufletul nostru conteaza… Fără să urmăresc să scriu o carte, am scris o carte.”
Vanda Vlasov este sora geamănă a cunoscutei creatoare Ingrid Vlasov şi soţia ministrului liberal Cristian David. Este doctor în filosofia dreptului, notar public şi prim-vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României.

×
Subiecte în articol: Vanda Vlasov