x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Fructul oprit sezonul 2 episodul 37. Adevărul sfâșietor iese la iveală: “Tu nu ești om!”

Fructul oprit sezonul 2 episodul 37. Adevărul sfâșietor iese la iveală: “Tu nu ești om!”

29 Mai 2019   •   16:52
Fructul oprit sezonul 2 episodul 37. Adevărul sfâșietor iese la iveală: “Tu nu ești om!”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Adevărul iese la suprafață, împreună cu detalii surprinzătoare ale unor evenimente petrecute cu ani în urmă, într-un nou episod “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00. În prezența fiicei sale- Sonia, a membrilor Caragea și a apropiaților săi, Roxana Baicu Popovici face mărturisiri neașteptate și cutremurătoare, în urma cărora ea va fi alungată pentru totdeauna din această casă și din această familie.

Moartea părinților lui Alex(interpretat de Petru Păun), evenimentul tragic petrecut pe când acesta era doar un copil, revine în atenția tuturor odată cu apariția filmării care surprinde discuția dintre Roxana Baicu Popovici(Carmen Tănase) și Dan Lăzărescu(Doru Ana). În plus, mesajul pe care Lăzărescu i l-a trimis Magdei(Maia Morgenstern), înainte ca el să moară, o determină pe aceasta să ia atitudine. Magda și Marius Cristescu(Bogdan Stanoevici) nu ezită și îi cer Roxanei să vorbească despre faptele cumplite din trecut. “Marius este nevinovat!”, își începe ea confesiunea.  “Tatăl lui Alex a știut. Tatăl lui Alex era altfel(…). Era disperat că un om nevinovat intră la pușcărie”, povestește ea, continuarea putând fi urmărită de telespectatori, în această seară, de la ora 20.00, în episodul 37 din sezonul 2 al serialului.

“Tu nu ești om!”, reacționează Sonia în urma celor auzite. Ce va spune Alex după ce va afla ce s-a întâmplat, de fapt, cu părinții săi, ce decizie va lua Sonia(Michaela Prosan), cum vor schimba lucrurile mărturisite relația dintre cei doi îndrăgostiți, astăzi, în “Fructul oprit”.

“Bihter are o aventură cu Mihai Lăzărescu!”, izbucnește Iza(Ioana Blaj), de față cu Ana(Cristina Ciobănașu). Ele decid să-i arate lui Petru(Bogdan Iancu) adevărata față a iubitei lui, femeia cu care el plănuiește să se căsătorească. “Du-te acum la Mihai Lăzărescu, ca să vezi ce face logodnica ta!”, îi spune Iza lui Petru. În ce ipostază o va surprinde el pe Bihter(Oana Moșneagu) și ce hotărâre va lua el, astăzi, într-un nou episod al serialului.

“Am scris o prefață la cartea ta. Vreau să te rog s-o citești”, îi cere Ana lui Helene(Alina Chivulescu), cea care ani de zile i-a fost ca o mamă ei și lui Petru, mesajul emoționant putând fi urmărit, diseară, de telespectatorii Antenei 1.

Adrian(Bogdan Albulescu) își face din nou apariția în casa Caragea. “Eu sunt bărbatul vieții tale, sunt singurul care poate să te facă să fii bine din nou… Sonia, te iubesc dragostea mea!“. Cum reacționează Sonia, astăzi, în episodul cu numărul 37 din sezonul 2 “Fructul oprit”. Tot în cadrul episodului din această seară iese la iveală numele persoanei care l-a împușcat pe Adrian, în conflictul dintre el și Alex, care s-a încheiat cu focuri de armă. “Pentru tine era glonțul, nenorocitule!”, este declarația surprinsă de procuror.

Emoții mari pentru cuplul Costică – Tanța(Liviu Vârciu, Doinița Oancea). “O să avem gemeni!”, este vestea cea mare pe care o dă Tanța, în noul episod, difuzat, astăzi, iar reacția soțului său este plină de umor. 

Au mai rămas patru episoade “Fructul oprit”, pe care telespectatorii le pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.  

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit