x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte “Inferno” al lui Dan Brown apare în România la sfârşitul lui august!

“Inferno” al lui Dan Brown apare în România la sfârşitul lui august!

de Sebastian S. Eduard    |    27 Iun 2013   •   15:45
“Inferno” al lui Dan Brown apare în România la sfârşitul lui august!

Editura RAO lansează, pe 26 august 2013, Inferno, cel mai nou roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon.

“Inferno” este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit deja cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister

greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante Alighieri, mesaje secrete, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare.

Romanul, care a surprins deja lumea editorială mondială în prima lună de la apariţia sa cu cele mai spectaculoase tiraje şi recorduri de vânzări, îşi va confirma supremaţia şi pe piaţa
românească începând cu data de 26 august.

Dan Brown a schimbat concepţia despre ce înseamnă bestseller devenind un fenomen mondial. A reuşit să spargă tipare şi să transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes, înregistrând şi în România un record uimitor.

×