x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Info

Info

28 Mai 2006   •   00:00

Polirom - "Nascut in URSS"


Volumul "Nascut in URSS", de Vasile Ernu, cea mai noua aparitie din colectia "Ego-grafii" a Editurii Polirom, a fost lansat vineri, in Club A, in cadrul unui maraton de lectura, muzica si imagini. "Ceea ce incerc sa fac este un fel de arheologie a vietii de zi cu zi a Uniunii Sovietice, ca o metafora a culturii si civilizatiei sovietice", spune Vasile Ernu despre volumul sau.

Corint Junior - ""X-Men"" in librarii


Editura Corint Junior lanseaza o serie de carti pentru copii si adolescenti inspirate din povestea filmului "X-Men: Ultima infruntare"/"X-Men 3", care ruleaza in cinematografe de doua zile. In martie, Corint Junior, parte a grupului editorial Corint, s-a sincronizat cu premierele cinematografice lansand opt carti "Ice Age", ce au urcat rapid in topul vanzarilor. Pentru vara aceasta, editura anunta lansarea unor carti cu supereroii indragiti de copii si adolescenti dupa 1990: X-Men, Spider-Man si Superman.

Soc - Regimul... Clinton


Suma platita de o editura americana ca avans pentru autobiografia lui Bill Clinton a fost depasita de suma primita de Oprah Winfrey din partea editurii Simon & Schuster pentru publicarea unei carti cu sfaturi pentru pastrarea greutatii corporale, informeaza editia electronica a The Guardian. Desi suma avansului nu a fost mentionata, se precizeaza ca depaseste cele 12 milioane de dolari primite de Clinton.

×
Subiecte în articol: carte