x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Mark Levy... rechargee

Mark Levy... rechargee

de Sebastian S. Eduard    |    19 Sep 2010   •   00:00
Mark Levy... rechargee
Sursa foto: /Thinkstock

La Editura Trei a apărut un nou volum semnat Mark Levy. "Prima noapte" nu este nimic altceva decât continuarea best-seller-ului "Prima zi".

5924-131740-sc0005b4b6.jpg"O aventură fantastică" se entuziasmează Le Parisien, atunci când scrie despre penultima carte a lui Marc Levy. Şi evident că Le parisien nu poate fi altfel decât exaltat în declaraţii, pentru că vorbim de Levy, cel mai citit autor francez din lumea întreagă, cu volume traduse în peste 40 de limbi. Dragostea este aventura supremă. Dar ea nu este lipsită de pericole. Adrian este distrus, fiind convins că a pierdut-o pe Keira pentru totdeauna. Destinul a salvat-o, se pare, iar ei se vor reîntâlni, la fel de pasionaţi de meseria lor şi la fel de îndrăgostiţi precum în "Prima zi", pentru a-şi continua aventura cunoaşterii. El este astrofizician, specialist în stele extrasolare şi vrea să afle cum s-a născut Universul. Ea - arheolog şi caută urmele primului om pe Terra. Expediţia lor ştiinţifică îi poartă, de data aceasta, din înălţimile platourilor etiopiene până în întinderile îngheţate din nordul Uralului. Numai că adevărul pe care-l vor descoperi riscă să dărâme deopotrivă iluziile şi speranţa omenirii...

De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut până acum romanele: "şi dacă e adevărat...", "În altă viaţă", "Te voi revedea", "Unde eşti?", "şapte zile pentru o eternitate", "Prietenii mei, iubirile mele", "Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus", "Copiii libertăţii", "Prima zi".

×
Subiecte în articol: carte