x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, 17 aprilie, exclusiv cu Jurnalul: "Fenomenul OZN și România modernă: cazuri incredibile"

Miercuri, 17 aprilie, exclusiv cu Jurnalul: "Fenomenul OZN și România modernă: cazuri incredibile"

16 Apr 2019   •   11:30
Miercuri, 17 aprilie, exclusiv cu Jurnalul: "Fenomenul OZN și România modernă: cazuri incredibile"

Năneşti, Vrancea, 30 iunie 2001: o pană de curent lasă satul în beznă, dar la scurt timp o un disc de lumină se ridică şi coboră, rotindu-se cu o viteză ameţitoare, deasupra localităţii. Numeroşi specialişti, printre care şi cei de la Discovery şi National Geographic, analizează fenomenul paranormal. Este doar unul dintre recentele situaţii în care ţara noastră s-a confruntat cu Obiecte Zburătoare Neidentificate. Cartea "Fenomenul OZN și România modernă: cazuri incredibile", care apare cu Jurnalul începând de miercuri, 17 aprilie, îţi relatează multe astfel de situaţii inexplicabile şi fascinante.

 

Iată ce poţi citi în volumul "Fenomenul OZN și România modernă: cazuri incredibile", care apare cu Jurnalul de miercuri:

- Întâlnire de gradul al III-lea la Bâlea Lac: farsă macabră făcută unor soldați sau încercare de mușamalizare a Securității?

- „Călcâiul” de aluminiu refuzat de români lui Erich von Däniken

- Marele val OZN din 1968

- Întâmplări cu Nicolae Ceaușescu, Emil Constantinescu, Bill și Hilary Clinton povestite de generalul Emil Străinu

- Părintele Cleopa, Diavolul, extratereștrii și alte întâlniri ciudate. Relația Bisericii cu fenomenul OZN. De la lăutarul sas din Brașov la Henri Coandă

- Muntele vrăjit: lumini ciudate pe Retezat… și un avion care se prăbușește fără nicio explicație

- Elicopterele de la Baza Boboc escortate de un obiect zburător misterios

- Un dobrogean răpit de extratereștri

- Nănești: Misteriosul OZN care a înfricoşat un sat întreg. National Geographic şi Discovery şi-au trimis specialiştii în România

- Întâlnire de gradul al III-lea sau al V-lea? Area 51 la Cerțești sau noaptea în care se face țuică din drojdie – o provocare pentru extratereștri

- Ceaușescu a constituit încă din 1968 un departament secret de investigare a fenomenelor de tip OZN.

Nu rata volumul "Fenomenul OZN și România modernă: cazuri incredibile", care poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de miercuri, 17 aprilie, împreună cu Jurnalul. Preţ special: 15,9 lei ziarul + cartea.

 

 

×