x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, 6 noiembrie, Jurnalul îţi aduce un volum cu totul special. "Suflete salvate de lumină! Minunile din chiliile mănăstirilor"

Miercuri, 6 noiembrie, Jurnalul îţi aduce un volum cu totul special. "Suflete salvate de lumină! Minunile din chiliile mănăstirilor"

05 Noi 2019   •   13:49
Miercuri, 6 noiembrie, Jurnalul îţi aduce un volum cu totul special. "Suflete salvate de lumină! Minunile din chiliile mănăstirilor"

Jurnalul îţi oferă miercuri, 6 noiembrie, o carte specială, care te poartă în universul minunilor - dovedite - săvârşite de monahii din schiturile și mânăstirile noastre din vechime: de la Daniil Sihastru și ucenicii săi până la Părintele Arsenie Boca.

Iată câteva dintre subiectele din carte:

- Întâmplări magice de la Putna și Voroneț, ctitoriile lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Cuviosul Daniil Sihastrul și „îngerescul chip al schivniciei”, discipolul său Grigorie Roșca.

- Izvoare sacre ale tămăduirii: strămoșii martiri ai credinței ortodoxe românești în primele secole de după Hristos și locurile lor de închinăciune.

- Nicodim de la Tismana plutind deasupra Dunării pe rasa călugărească, harul preschimbării fripturii de purcel în păstrăv, mersul pe cărbuni încinși și alte minuni.

- O altă viziune a monahismului: Arsenie Boca la Prislop și Sâmbăta de Sus.

Nu rata începând de miercuri, 6 noiembrie, un volum despre întâmplări magice: "Suflete salvate de lumină! Minunile din chiliile mănăstirilor"! Preţ special: 15,9 lei ziarul Jurnalul şi cartea.

 

×