x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Misterioasele zodii

Misterioasele zodii

de Loreta Popa    |    10 Oct 2010   •   00:00
Misterioasele zodii
5959-133445-untitled1.jpgO lansare de carte inedi­tă a avut loc la 23 sep­tem­brie la sediul "La Bibliothe­que". Ediţia a doua a cărţii sale "Zodiacul - car­tea sem­ne­lor as­tra­le" a Mi­hae­lei Dicu a vă­zut lu­mina tiparului sub sigla Edi­turii Polirom.

La lansare, autoarei i s-au alăturat nume celebre din galeria astrologilor români precum Dan Ciubotaru, Gabriela Dima, Elena Manea şi Silvia Chiţimia. Aceştia au prezentat eficienţa şi domeniile de aplicabilitate ale astrologiei, ilustrându-şi spusele cu scurte consultaţii astrologice pentru cei invitaţi.

Ne-am început cu toţii măcar o dată ziua citindu-ne horoscopul. Am fost dintotdeauna fascinaţi de misterul zilei de mâine, dar cel mai mult de cel al propriului destin. Cartea Mihaelei Dicu reprezintă o sursă de informaţii cu adevărat utile pentru cei pasionaţi şi o adevărată provocare pentru neiniţiaţii în astrologie.

Poate unele semne nu se vor recunoaşte, poate altele se vor regăsi perfect, cert este că această carte, bazată în mare parte pe articolele publicate lunar, timp de opt ani, descrie influenţa celor douăsprezece zodii asupra diferitelor aspecte ale vieţii: dragoste, carieră, sănătate şi nu numai.

Puteţi afla răsfoind filele acestei cărţi despre zodii, polaritate, vibraţie, element; despre bărbat,cum arată, cum e ca soţ, ca tată, cum poate fi cucerit; despre femeie, copilul; dragoste, compatibilităţi; carieră; sănătate; obsesii; casă; timp liber; influenţa stelelor fixe; ascendent.

De asemenea, puteţi afla că apartenenţa la o zodie este determinată doar de poziţia Soarelui, pe când întocmirea hărţii astrologice natale ţine cont şi de poziţia Lunii, a celor opt planete (Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto), de Ascendent (zodia care răsare la orizontul estic în momentul în momentul naşterii) şi de amplasarea planetelor în raport cu acestea.

Mihaela Dicu este redactor astrolog la revista Avantaje, preşedinte al Asociaţiei Astrologilor din România, membru al Centre d'Études, de Documentation et de Recherches sur l'Astrologie (CEDRA), Franţa, membru fondator al revistei electronice Astrele şi proprietar al listei electronice de discuţii astrolo­gice Acubens. Între 2002 şi 2004 a realizat emisiunea "Interferenţe astrale" la TV Terra Sat Craiova. A scris articole de astrologie şi a acordat interviuri pentru diverse ziare şi reviste. La Editura Polirom, a tradus "Astrologie previzională pentru începători" de Catherine Aubier (2006) şi a mai publicat "Primul pas spre horoscop. Planete şi asteroizi în semne".
Pentru toţi cei interesaţi menţionăm că între 16 şi 17 octombrie va avea loc la Bucureşti ediţia a VI-a a Congresului Asociaţiei Astrologilor din România.

×
Subiecte în articol: carte