x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Povestea secretă a războiului lui Putin contra Americii

Povestea secretă a războiului lui Putin contra Americii

18 Feb 2019   •   14:17
Povestea secretă a războiului lui Putin contra Americii

Cum a fost posibil ca un guvern străin să se infiltreze în procesul politic american și să câștige influență la Washington?  Este una dintre cele mai dificile întrebări, la care încearcă să răspundă cartea "Ruleta rusească", apărută la finalul anului 2017 în Statele Unite ale Americii și semnată de Michael Isikoff și David Corn, doi jurnaliști cunoscuți.

Vladimir Putin, Donald Trump, Donald Trump Jr., impresarul Rob Goldstone și cântărețul Emin Agalarov, fiul „constructorului lui Putin”, miliardarul Aras Agalarov, George Soros și fiul acestuia sunt doar câteva dintre numele apărute în carte, alături de cele ale unor vedete internaționale, oligarhi ruși, președinți de state sau șefi ai serviciilor secrete.

Cartea surprinde momente importante, unele dintre ele intens comentate, de la momentul iunie 2013, când magnatul american își exprima pe Twitter dorința de a deveni „noul cel mai bun prieten“ al președintelui rus, și felicitările pe care omul forte de la Kremlin i le-a transmis lui Trump, în noiembrie 2016, după câștigarea alegerilor.

Cartea despre povestea secretă a războiului lui Putin contra Americii și pentru alegerea lui Donald Trump va apărea în curând la Editura RAO.

×