Editura Litera ne propune un volum interesant care face un pas în plus în "mişcarea eco".
Putem să cumpărăm alimente eco dar, de ce nu, dacă avem condiţiile, de ce să nu încercăm să le cultivăm chiar noi? Cultivaţi ingrediente de tip gourmet în grădina proprie, într-o seră sau chiar pe pervazul ferestrei şi vă veţi bucura de alimente organice, mai hrănitoare şi mai proaspete decât cele pe care le găsiţi în magazine - aceasta este ideea de la care porneşte volumul "Grădina bucătarului rafinat".
"Grădina bucătarului rafinat", o carte despre grădinăritul de tip organic, se adresează tuturor celor preocupaţi de calitatea alimentaţiei. Ea oferă indicaţii clare despre modul în care se pot cultiva plantele aromatice, legumele şi florile comestibile. În acelaşi timp, este şi un ghid practic de grădinărit, în care veţi găsi informaţii utile, de la plantarea în ghivece, tăierile şi operaţiile de întreţinere necesare plantelor voastre, până la recoltarea, păstrarea şi folosirea lor la gătit.
Cultivaţi singuri ingredientele necesare în bucătărie şi veţi fi 100% siguri că în hrana voastră nu-şi fac loc substanţe chimice nedorite. Mai mult, fiţi convinşi că ajutaţi astfel la conservarea mediului înconjurător!
Mici trucuri practice şi cataloage de plante, legume şi fructe, ticsite cu informaţii care de care mai utile, vă ajută să cultivaţi, în tot cursul anului, ingrediente proaspete şi naturale.
Citește pe Antena3.ro