Editura Litera ne propune un volum interesant care face un pas în plus în "mişcarea eco".
Putem să cumpărăm alimente eco dar, de ce nu, dacă avem condiţiile, de ce să nu încercăm să le cultivăm chiar noi? Cultivaţi ingrediente de tip gourmet în grădina proprie, într-o seră sau chiar pe pervazul ferestrei şi vă veţi bucura de alimente organice, mai hrănitoare şi mai proaspete decât cele pe care le găsiţi în magazine - aceasta este ideea de la care porneşte volumul "Grădina bucătarului rafinat".
![5599-115982-sc00009f0fcopy.jpg 5599-115982-sc00009f0fcopy.jpg](/usr/imagini/5599-115982-sc00009f0fcopy.jpg)
Cultivaţi singuri ingredientele necesare în bucătărie şi veţi fi 100% siguri că în hrana voastră nu-şi fac loc substanţe chimice nedorite. Mai mult, fiţi convinşi că ajutaţi astfel la conservarea mediului înconjurător!
Mici trucuri practice şi cataloage de plante, legume şi fructe, ticsite cu informaţii care de care mai utile, vă ajută să cultivaţi, în tot cursul anului, ingrediente proaspete şi naturale.