x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Relaţiile pe internet

Relaţiile pe internet

de Sebastian S. Eduard    |    16 Aug 2009   •   00:00
Relaţiile pe internet

Internetul este cel mai nou loc unde poţi întâlni persoane cu care să stabileşti relaţii. În mod inevitabil au apărut şi cărţile dedicate acestui lucru. "Iubire pe internet".

Cartea asta îmi aduce aminte de o caricatură. Doi câini stăteau în faţa unui calculator, iar unul îi împărtăşea celuilalt: "Ştii, pe internet nimeni nu ştie că eşti câine".
Cam aşa este cu internetul: nu ştii niciodată ce e la celălalt capăt al firului (optic). Drept urmare, disperaţii care îşi caută perechea pe net au început să întâmpine fel de fel de probleme. În mod natural, au apărut şi psihologii specialişti în relaţiile pe net...


MOTIVE
"Indiferent dacă iei această carte pentru că eşti deja într-o relaţie online şi cauţi câteva sfaturi sau dacă doar te gândeşti să te implici în acest fenomen, aici vei găsi ajutor... Să ştii, de asemenea, că faci parte din cea mai nouă revoluţie în materie de întâlniri. Dintr-o mulţime de motive, acest tip de întâlniri devine rapid modul principal prin care se formează cuplurile...

Te încurajez să foloseşti informaţiile incluse aici şi să experimentezi cu ajutorul lor. Aruncă-te cu curaj înainte. Unele dintre cele mai importante lecţii le vei învăţa din experienţa proprie; unele pot fi dureroase, altele te vor încânta. Cel mai important este să începi", este de părere Diane M. Berry, autoarea cărţii "Iubire pe internet".

5125-99189-293copy.jpgAstfel, pentru prima oară, un terapeut specializat în relaţiile de cuplu vă arată cum să completaţi un profil care să atragă o relaţie sănătoasă şi pozitivă şi cum să citiţi profilul unui potenţial partener, în căutarea semnalelor de alarmă. Volumul este uşor de citit şi vă va ajuta să faceţi alegeri potrivite pentru comportamentul la o întâlnire, atât pentru a promova şi întări relaţia, cât şi pentru a vă proteja pe dumneavoastră şi pe familia dumneavoastră.

×
Subiecte în articol: carte internet iubire