Cu puţină răbdare, putem găti mâncăruri după reţete thailandeze, sud-americane, franţuzeşti sau chinezeşti, iar rezultatul obţinut poate fi atât de gustos, de parcă totul a fost gătit de bucătari profesionişti. Acest volum cuprinzător, cu uluitoarea sa bogăţie de reţete, reflectă noile şi diversele tendinţe din domeniul gastronomiei.
Printre cele peste 370 de reţete propuse există multe clasice, testate în timp, dar şi unele recent elaborate şi inedite, culese din meniurile restaurantelor, altele care se referă la mâncăruri cu specific etnic, precum şi zeci de reţete pentru micul dejun şi pentru desert, de la cea mai simplă până la cea mai spectaculoasă.
Cuprinzătoarea secţiune "Reţete de bază" de la sfârşitul cărţii de bucate furnizează zeci de reţete fundamentale, de care veţi avea nevoie pentru supe şi sosuri, aluaturi, paste şi foi pentru plăcintă, umpluturi pentru desert şi glazuri. "Cartea de bucate" apărută la Editura Corint este un volum complet...
Citește pe Antena3.ro