x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Să călătorim!

Să călătorim!

14 Ian 2011   •   01:46
Să călătorim!
Sursa foto: /Thinkstock

146465-thinkstock100815642.jpgGhidurile turistice realizate de Dorling Kindersley sunt puncte de reper când vorbim de cărţi care vor să îţi facă sejurul cât mai plăcut când te afli într-o ţară străină. „Austria” este un astfel de „manual” care vă arată ceea ce alţii doar vă povestesc. În condiţii grafice de excepţie, peste 1.200 de fotografii color realizate special, recomandări amă­nunţite privind principalele puncte de atracţie, hărţi detaliate, informaţii utile, aduse la zi, despre posibilităţi de cazare, moneda locală, mijloace de transport, restaurante, cafenele, baruri, locuri de distracţie pentru toate buzunarele şi iată argumente pentru a alege aceste ghiduri turistice, cele mai bune publicate în ultimul deceniu.

Printre altele, ghidul cuprinde planuri pe niveluri ale prin­cipalelor obiective istorice, drumuri pitoreşti, tururi tematice şi câte şi mai câte. Nu lipsesc nici articolele de istorie, nici hărţile detaliate sau trecerea în revistă a mâncărurilor tradiţionale şi a principalelor festivaluri şi pieţe. „Nici un alt ghid nu vă stârneşte apetitul ca acesta”, scrie The Independent, în timp ce The Observer trage concluzia: „O lectură plăcută, hărţi şi planuri de o calitate ireproşabilă”.

München
Oricum aţi călători, la clasa întâi sau cu buget limitat, acest Ghid Turistic Vizual vă con­duce spre minunatele locuri pe care vi le poate oferi Mün­chen. Listele diferite de Top 10, de la cele mai frumoase biserici şi ca­pe­le, la cele mai bune cabarete, fes­tivaluri şi tradiţii bavareze, vă furnizează toate informaţiile necesare.

×
Subiecte în articol: arte carte jurnalul de duminică