x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Salon de carte dedicat lui Dragobete

Salon de carte dedicat lui Dragobete

21 Feb 2011   •   13:40

De sărbătoarea dragostei la români – căci aşa se statorniceşte Dragobetele –, se deschide, la Bucureşti, Salonul Cărţii "Livresque". Organizatorul, compania Precise Marketing, i-a dat evenimentului un stimulent: "De Dragobete iubim cărţile!", îndemnând astfel pe mulţi editori să-şi pre­zinte la această primă ediţie a salonului producţia editorială, accentuând nu numai oferta cărţii de dragoste sub multiplele forme ale acestui cuvânt, dar şi gestul frumos de a iubi, a cumpăra şi a dărui o carte.

La Salonul "Livresque", găzduit de Sala Palatului în perioada 24-27 februarie (între orele 10:00 şi 19:00, iar în ultima zi între 10:00 şi 18:00), şi-au anunţat participarea, potrivit celor care au pus la cale târgul, editurile Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Corint, Paralela 45, Herald, Vremea, Monitorul Oficial, Proeditură si Tipografie, Lider sau Amaltea. Printre cei peste 30 de expozanţi vor fi, de asemenea, fundaţii cultu­rale, asociaţii de profil.

Vizitatorii salonului vor putea afla care sunt cele mai noi apariţii ale expozanţilor prin lansările de carte programate. Ca târgul să aibă izul sărbătorii de dragoste au fost gândite "momente artistice inedite şi interesante şi happening-uri".

La "Cafeneaua literară" din ca­drul salonului se vor desfăşura dezbateri pe teme literare. Se vor face şi donaţii de carte, prin intermediul campaniei de încurajare a lecturii, lansată la târg.

×
Subiecte în articol: carte