x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Şcoala de vampiri

Şcoala de vampiri

de Sebastian S. Eduard    |    12 Feb 2010   •   00:00
Şcoala de vampiri
Sursa foto: /Stockxpert

Seria "Amurg", seria "Vampirii Sudului"... Este clar pentru toată lumea că se poartă seriile cu vampiri. Aşa că o serie în plus ar fi taman potrivită, mai ales că aceasta, alături de celelalte două, face vânzări fulminante în Statele Unite. Vă prezentăm aşadar seria de şapte volume "Casa nopţii", serie din care au apărut la noi, la Editura Litera, primele două cărţi: "Semnul" şi "Trădarea".

5550-113743-32_35tv51.jpgAUTOARELE
P.C. Cast este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit. Fiica sa, Kristin Cast, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie. Primul roman din Casa Nopţii, "Semnul" este bestseller New York Times, cu peste 6 milioane de exemplare vândute.

SUBIECT
Zoey Redbird este o adolescentă de 16 ani, a cărei viaţă o ia complet razna în momentul în care primeşte Semnul Nopţii. Aleasă să fie iniţiată în şcoala de vampiri, Zoey pleacă de acasă, un loc pe care îl urăşte de moarte din pricina tatălui vitreg, şi începe o aventură care îi schimbă total viaţa.

5550-113744-32_35tv52.jpgDezamăgită de prieteni, plină de îndoieli şi de nesiguranţă, puştoaica nu o are alături decât pe bunica Redbird, al cărei sânge cherokee îl poartă şi ea în vene. Ajunsă în Casa Nopţii, locul transformării ei în vampir adevărat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenţă, va trece prin întâmplări care îi vor confirma calităţile şi îi vor desăvârşi în cele din urmă destinul. Mai mult, va găsi acolo prieteni adevăraţi şi un loc căruia, în sfârşit, să îi aparţină.

×
Subiecte în articol: carte