x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal

Semnal

04 Iun 2006   •   00:00

Cartea este un bun prieten cand te apuci de afaceri. Editura Amaltea iti propune trei titluri: "Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii", "Finalizarea - Disciplineaza-te pentru a duce lucrurile la bun sfarsit" si "Fa-ti o firma, vinde-o si imbogateste-te"

Depaseste obstacolele...

In afaceri si in relatiile interumane, arta de a comunica nu este o conditie sine qua non. Kevin Hogan si Ron Stubbs reusesc, recurgand la tehnici din programarea neurolingvistica, la studii stiintifice asupra psihicului si comportamentului uman, sa ne arate cum putem crea armonie la locul de munca si in relatiile de afaceri.

Finalizarea!

Finalizarea este o disciplina si un sistem. Trebuie sadita in strategia companiei, in obiectivele si cultura ei. Iar liderul organizatiei trebuie sa fie extrem de implicat in procesul de finalizare. Finalizarea reprezinta un set specific de comportamente si tehnici de care o companie are nevoie pentru a obtine un avantaj competitiv.

Fa-ti o firma...

Cartea lui Joe John Duran isi propune sa comunice cateva experiente esentiale care il vor ajuta pe intreprinzator sa puna bazele unei afaceri infloritoare si profitabile, sa ofere, pas cu pas, un ghid pentru punerea in practica a secretelor fundamentale despre modul in care se detine si se conduce cu succes o companie.
×
Subiecte în articol: carte