x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

06 Sep 2009   •   00:00
Semnale editoriale

• Cacealmaua • Căderea lui Hyperion • Mit şi legendă




Cacealmaua
5185-100890-281.jpgNefericitul Pete Garden tocmai a pierdut posesiunea Berkeley din California. Şi-a pierdut de asemenea soţia, dar va primi în curând una nouă, de îndată ce va da la zar un trei. Totul face parte din regulile jocului numit Cacealmaua, o obsesie devorantă a ultimilor locuitori ai Pământului. Dar regulile se vor schimba în curând, dramatic. Un roman semnat de inegalabilul Philip K. Dick.



Căderea lui Hyperion
5185-100891-282.jpgPe planeta Hyperion, în afara jurisdicţiei Hegemoniei Omului, aşteaptă Shrike. Unii îl venerează. Alţii sunt înspăimântaţi numai la gându-i. Iar alţii au jurat să-l ucidă. Războiul este pe cale de a cotropi întreaga galaxie, când 7 pelerini pornesc într-o ultimă călătorie spre Hyperion, căutând răspunsuri la enigmele nerezolvate din vieţile lor. O ultimă speranţă... Soarta omenirii ar putea fi în mâinile lor.



Mit şi legendă
5185-100892-283.jpgAluziile obsedante la un trecut misterios şi-au găsit loc în toate romanele din seria Avalon, dar, până acum, toata istoria bogată a rămas sub tăcere. Dominat de puternicele femei ale Avalonului, Străbunii Avalonului continuă epopeea spectaculoasă din saga lui Marion Zimmer Bradley. Un volum care tratează povestea dramatică a străbunilor Avalonului, începând cu viaţa lor pe Atlantida...

×
Subiecte în articol: carte