x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Spre succes!

Spre succes!

de Sebastian S. Eduard    |    14 Ian 2012   •   21:00
Spre succes!

Lumea afacerilor este intr-o permanenta stare de flux, una haotica, in care singura strategie de supravietuire este inovatia constanta – atat pentru individ, cat si pentru organizatie.

In 'Cercul inovatiei', Tom Peters isi reexa­mineaza, ra­fi­neaza si reinventeaza proprii­le opinii despre inovatie. Me­nirea acesteia, dupa cum spu­ne chiar autorul, este sa 'in­grozeasca' si sa 'lu­mi­ne­ze' in acelasi timp. Acestea sunt 'vremuri deosebit de pe­riculoase pentru cei care nu re­­­u­sesc sa ia taurul de coarne... dar si vremuri de­o­se­bit de pro­li­fice pentru cei care o fac'. Ge­niul lui Peters isi lasa am­prenta pe fiecare pa­gi­na a cartii prin cu­riozitatea in­sa­tiabila, in­te­­lec­tul agil, per­spec­tiva prag­ma­ti­ca si misterioasa capacitate de a percepe spiri­tul timpului. 'O capodopera a genului...

Peters nu numai ca este parintele cor­poratiei postmo­derne, dar mai mult decat atat este primul care reuseste sa scrie literatura de management postmoderna', scrie Los Angeles Times, in timp ce Frederick W. Smith, CEO, FedEx remarca: 'In stilul sau inimitabil, Tom Peters a reusit din nou sa ofere o resursa inestimabila tuturor executivilor care se confrunta cu provocari nemaiintalnite pana acum in lumea afaceri­lor'. Aceasta carte este plina de energie si de profunzime. Ea se adreseaza deopotriva mintii, inimii si sufletului. Va poate transforma compania, cariera, chiar si pe voi insiva.

×
Subiecte în articol: carte