x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Targ - Bookfest, pe ultima suta de metri

Targ - Bookfest, pe ultima suta de metri

18 Iun 2006   •   00:00
Targ - Bookfest, pe ultima suta de metri

Astazi este ultima zi a salonului Bookfest. La ora 19:00, portile targului se vor inchide si fiecare editor isi va face bilantul.

Daca nu ati fost atras de reduceri (in medie de la 10% la 25%) sau de campaniile speciale ale unor edituri precum Univers, Curtea Veche, Humanitas sau Rao, inca mai puteti prinde cateva lansari pe ultima suta de metri. Iata ultimele oferte de duminica: Alteta sa Radu Principe de Hohenzollern lanseaza la Polirom (ora 11:00) volumul "Europa din Noi". Cartea reflecta doua realitati: cea a propriului destin, care a translat din lumea artei in lumea publica, precum si realitatea lumii noastre, osciland intre democratia-spectacol si actele de eroism.

Ora 13:00. Seria Traian Ungureanu continua la Humanitas cu "Razboiul timpului; Tehnica neputintei la romani".

La ora 16:00 se lanseaza doua volume care il au in centrul atentiei pe Mircea Eliade (foto): "Jurnalul portughez" al lui Mircea Eliade si "Eliade despre Portugalia" - Sorin Alexandrescu.

Premiile finale. La ora 16:30, Salonul Bookfest isi va desemna eroii. Vor fi decernate premii pentru Cartea de succes a salonului, Autorul de succes, Cel mai indragit autor roman si Cea mai indragita editura.

×
Subiecte în articol: carte