x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Circul de Stat, redeschis special pentru prietenii „1, 2, 3 și afli tot ce vrei”!

Circul de Stat, redeschis special pentru prietenii „1, 2, 3 și afli tot ce vrei”!

de Magdalena Popa Buluc    |    15 Mai 2021   •   10:31
Circul de Stat, redeschis special pentru prietenii „1, 2, 3 și afli tot ce vrei”!

Pentru prima oară după un an de pauză, porțile Circului de stat „Metropolitan” se deschid sâmbătă dimineață. O ediție specială realizată de Irina Mohora, despre secretele din spatele marilor spectacole de la circ, urmărim azi, 15 mai, de la ora 9.00. Tot atunci, frumoasa mămică Flavia Mihășan ne propune o rețetă sănătoasă și gustoasă.

Sâmbătă dimineață, șoricelului Grig și bufnița Luni, alături de toți prietenii emisiunii „1, 2, 3 și afli tot ce vrei” vor păși împreună în lumea magică a circului. Acrobați, momente comice, jonglerii, magie și multe surprize ne așteaptă pe cei care alegem să ne începem weekendul alături de ei. Invitația la circ este valabilă pentru toată familia, pe 15 mai, de la ora 9.00, la TVR 1.

„Toate întrebările și curiozitățile tale vor primi acum un răspuns, iar de distracție ne vom ocupa noi. Nu vor lipsi nici experimentele, pe care cei mici le pot încerca acasă alături de părinții lor, ori rubrica de cooking cu invitați speciali. Să nu uităm de premii, muuuulte premii pentru toți!”, promite Irina Mohora, cea care realizează și coordonează bunul mers al emisiunii.

Entuziasmați și emoționați, artiștii Circului își mărturisesc bucuria de a avea din nou spectatori la o reprezentație, după o lungă pauză, iar echipa „1, 2, 3 și afli tot ce vrei” le urmărește fascinată fiecare moment.

La rubrica de cooking, Flavia Mihășan, însărcinată în luna a noua, cu cel de-al doilea băiețel, i-a pregătit lui Grig o supă cremă de mazăre cu mirodenii. Rețeta o aflăm sâmbătă dimineață, ca inspirație pentru un prânz rapid și sănătos.

Cei mici, dar și cei mari sunt așteptați de echipa „1, 2, 3 și afli tot ce vrei” în fiecare sâmbătă dimineață, de la ora 9.00, la TVR 1, iar în restul săptămânii, cu alte surprize, pe rețelele de socializare: Facebook 1, 2, 3 și afli tot ce vrei, Instagram @123.aflitotcevrei și Youtube.

 

×