x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Fundația Love Button face voluntariat pentru Asociația Magic în zilele concertelor Coldplay din România 

Fundația Love Button face voluntariat pentru Asociația Magic în zilele concertelor Coldplay din România 

de Magdalena Popa Buluc    |    13 Iun 2024   •   01:00
Fundația Love Button face voluntariat pentru Asociația Magic în zilele concertelor Coldplay din România 

Continuând tradiția de a da înapoi comunității, mișcarea globală Love Button, în colaborare cu faimoasa trupă Coldplay, va face voluntariat pentru copiii cu diagnostice grave susținuți de Asociația Magic, în timpul celor două zile în care Coldplay va concerta în România.

Această inițiativă face parte din angajamentul Coldplay de a avea un impact pozitiv în fiecare comunitate pe care o vizitează ca parte din turneul lor global.

Asociația Magic, o organizație românească dedicată sprijinirii copiilor cu boli grave și familiilor acestora, va beneficia de implicarea trupei și a fanilor săi. 

„Suntem încântați și profund recunoscători că Fundația Love Button susținuți de Coldplay fac voluntariat pentru noi”, a spus Andreea Nechita, președinta Asociației Magic. „Sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru familiile și copiii pe care îi ajutăm. Colaborarea este dovada că binele atrage mai mult bine și că doar împreună, cât mai mulți posibil, putem realiza lucruri extraordinare pentru cei ce au nevoie.”

În timpul vizitei lor în România, pe 12 și 13 iunie, Love Button va participa la activități alături de Asociația Magic. În prima zi vor picta și vor face activități care implică lucrul manual alături de copiii la MagicHOME, iar  în a doua zi vor pregăti pachete MagiCARE pentru mamele și copiii din spitale. Le vor livra apoi la Spitalul Fundeni.

„Misiunea noastră este să inspirăm oamenii să transforme lumea prin iubirea lor și să îi încurajăm să facă acest lucru prin filantropie comunitară, voluntariat și acte individuale de bine. Suntem onorați să călătorim alături de Coldplay în turneul mondial Music Of The Spheres, lucrând cu organizații locale în fiecare oraș pentru a face o diferență în comunitățile pe care le vizităm. Suntem încântați să colaborăm cu Asociația Magic pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor și pentru a crește gradul de conștientizare a misiunii lor”, a spus Garrick Dawson, reprezentantul turneului Mișcării Globale Love Button.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

×