x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Decoruri fascinante, costume spectaculoase și personaje puternice: opera La Fanciulla del West de G. Puccini!

Decoruri fascinante, costume spectaculoase și personaje puternice: opera La Fanciulla del West de G. Puccini!

de Magdalena Popa Buluc    |    09 Oct 2023   •   20:15
Decoruri fascinante, costume spectaculoase și personaje puternice: opera La Fanciulla del West de G. Puccini!

Opera Națională Română Cluj-Napoca vă invită vineri, 27 octombrie și duminică, 29 octombrie, începând cu ora 18:30, să trăiți o experiență de neuitat, în atmosfera Vestului Sălbatic.

La Fanciulla del West - o producție grandioasă, cu decoruri impresionante și costume autentice, în regia lui Rareș Trifan, și cu o distribuție extraordinară, care titrează în rolurile principale soliști de excepție!

În epoca Goanei după aur, când California a fost invadată de oameni care străbăteau teritorii sălbatice și care se luptau cu alți prospectori în căutarea bogăției, Minnie și Dick Johnson trăiesc o poveste de iubire imposibilă!

Un tâlhar sub acoperire dintr-o bandă de hoți, Dick Johnson, cunoscut sub numele de Ramirez (interpretat de tenorul invitat Daniel Magdal) se îndrăgostește de frumoasa Minnie (interpretată de soprana invitată ̈ ). Cei doi vor fi nevoiți să lupte împotriva legii pentru iubirea pasională pe care o trăiesc. Triunghiul amoros este completat de șeriful Jack Rance (interpretat de baritonul Florin Estefan), imaginea justiției Vestului Sălbatic, în spatele căreia se ascunde o personalitate tumultuoasă, care dezvoltă o pasiune de nestăpânit pentru protagonistă.

Cât de departe va fi dispus să meargă temutul șerif pentru ca frumoasa să îi cedeze? Este iubirea suficient de puternică pentru a învinge legea?

Pătrunde în povestea fascinantă a capodoperei pucciniene și află deznodământul alături de noi vineri, și duminică, , ora 18:30!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: La Fanciulla del West