x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Emoţie şi dramatism în concertul de ARII CELEBRE susţinut de tenorul Ştefan von Korch, baritonul Lucian Petrean şi pianistul Alexandru Petrovici la Sala Dalles

Emoţie şi dramatism în concertul de ARII CELEBRE susţinut de tenorul Ştefan von Korch, baritonul Lucian Petrean şi pianistul Alexandru Petrovici la Sala Dalles

de Magdalena Popa Buluc    |    24 Apr 2024   •   00:40
Emoţie şi dramatism în concertul de ARII CELEBRE susţinut de tenorul Ştefan von Korch, baritonul Lucian Petrean şi pianistul Alexandru Petrovici la Sala Dalles

Emoţia a fost cuvântul cheie pentru concertul de Arii celebre, pe care tenorul Ştefan von Korch, baritonul Lucian Petrean si pianistul Alexandru Petrovici l-au dăruit celor prezenţi pe 19 Aprilie la Sala Dalles.

Publicul a traversat momente de mare intensitate dramatică, prin interpretarea unor secvenţe ca “Dio di Giuda” din “Nabucco” sau “Ella mi fu rapita” din “Rigoletto”. De mare rezonanţă a fost şi impresionantul duet “Solenne in quest’ora”, din “Forţa destiului”.

Iar finalul a fost încununat de o serie de canzonete ce au făcut deliciul publicului: “Santa Lucia”, “Torna a Suriento” şi “O Sole Mio” au încheiat cum nu se putea mai potrivit o nouă seară de delectare lirică.

Următorul eveniment din seria Musical Extravaganza va avea loc pe 19 iunie la Sala Dalles, şi îi va reuni, în premieră, sub titulatura Nessun Dorma, pe tenorii Ştefan von Korch şi Alin Stoica.

Iar până atunci, data de 29 Aprilie îl aduce în faţa publicului pe tenorul Ştefan von Korch, alături de pianistul Alexandru Burcă, în concertul Ave Maria - Armonii Sacre, de la Sala I. C. Brătianu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Credit foto:

Anca Cernat – Anca Photo Emotions

  

×