x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film 9 cele mai bune filme pentru copii 2024

9 cele mai bune filme pentru copii 2024

de Redacția Jurnalul    |    25 Apr 2024   •   11:00
9 cele mai bune filme pentru copii 2024
Sursa foto: AntenaPlay

Filmele pentru copii spun povești distractive dar și lecții de viață pentru cei mici. Acestea pot fi vizionate la cinema sau pe platformele de streaming online.

Orion and the Dark

Orion este un băiețel care se confruntă cu multe frici și cel mai teamă îi este de întuneric. O fantomă apare din întuneric și așa începe aventura vieții sale.

Pelicula este adaptată după cartea Emmei Yarlett. 

Peppa’s Cinema Party

Purcelușul preferat al tuturor copiilor se întoarce pe micile ecrane. Peppa Pig revine în câteva episoade, 5 melodii noi și momente interactive care încurajează copiii să se ridice de pe scaune și să danseze.

Welcome Home, Franklin

Welcome Home, Franklin este un film care urmărește aventurile lui Franklin cu prietenii săi. O poveste despre compasiune, empatie și prietenie. 

Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4 le promite fanilor noi aventuri. Po și prietenii săi trebuie să descopere puterea Războinicului Dragon. 

Powder Pup

Powder Pup nu este o animație. Urmărește povestea unui adolescent care se mută din Calidronia în Montana. Schimbarea îl pune în multe situații dificile, dar totul se schimbă atunci când acesta adoptă un câine care știe să se dea cu placa de snowboard.

The Barkers: Mind the Cats

Kid Barker se simte singur atunci când este lăsat deoparte de cei doi frați mai mari care sunt prea ocupați să se joace cu el. Însă două pisici răutăcioase fură jetpack-ul familiei, iar Kid pornește într-o aventură pentru a-l recupera. Filmul se bazează pe personajele din serialul The Barkers, lansat în 2011.

If

Va fi lansat pe 17 mai 2024. Ryan Reynolds joacă rolul unui bărbat care își poate vedea prietenii imaginari. Ryan o întâlnește pe Bea, o fetiță care are aceeași abilitate ca el și fac echipă pentru a-i ajuta pe cei mici să-și reamintească de prietenii imaginari pe care i-au uitat.

Inside Out 2

După succesul filmului Inside Out din 2015, producători au anunțat anul acesta lansarea animației Inside Out 2.  Joy trebuie să ajute echipa să se integreze în noua ei viață pentru a menține echilibrul. Apare în cinema din 14 iunie 2024.

Moana 2

Moana 2 este așteptat în cinematografe începând cu luna noiembrie. Filmul promite o nouă aventură, cu cântece antrenante și momente de neuitat, potrivit deparinti.ro.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: filme copii