x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Al Matthews a fost găsit mort în casa lui din Spania

Actorul Al Matthews a fost găsit mort în casa lui din Spania

24 Sep 2018   •   15:24
Actorul Al Matthews a fost găsit mort în casa lui din Spania
Sursa foto: captură video

Actorul, cântăreţul şi fostul militar american Alexander Basil Matthews, mai cunoscut ca Al Matthews, a fost găsit mort în locuinţa sa din Orihuela, în provincia spaniolă Alicante, au informat luni EFE surse apropiate cazului. 

Actorul afro-american Al Matthews, 75 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolul sergentului Apone din filmul 'Aliens - Misiune de pedeapsă' (1986). 

Sâmbăta trecută el a fost găsit la 22:00 ora locală de un vecin trântit pe patul său din dormitor fără semne vitale evidente, iar o echipă medicală deplasată la domiciliul său i-a constatat decesul. 

Sursele au explicat că veteranul actor suferea de mai multe boli grave, care probabil i-au cauzat moartea, şi că nu au fost constatate semne externe de violenţă asupra corpului sau a locuinţei sale. 

Născut la New York, la 21 noiembrie 1942, el şi-a desfăşurat marea parte a carierei în Marea Britanie, mai ales ca solist de muzică folk şi locuia pe litoralul din Alicante de peste şase ani. 

În afară de 'Aliens - Misiune de pedeapsă' în regia lui James Cameron, el a jucat în superproducţii ca 'Superman III' (1983), 'The american way' (1986), The Fifth Element (1997) sau Tomorrow Never Dies (1997). 

Ultimul său rol a fost în The Price of Death, din 2018, un western în regia lui Chip Baker şi care se află în postproducţie, potrivit imdb.com. 

Actorul a servit timp de şase ani în US Marina şi a luptat în războiul din Vietnam, pentru care a primit mai multe decoraţii.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: al matthews