x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul sud-coreean Cha In Ha a murit. Avea 27 de ani

Actorul sud-coreean Cha In Ha a murit. Avea 27 de ani

03 Dec 2019   •   14:17
Actorul sud-coreean Cha In Ha a murit. Avea 27 de ani
Sursa foto: asianwiki.com

Actorul sud-coreean Cha In Ha a fost găsit decedat în locuința sa, în această dimineață. Artistul avea 27 de ani iar poliția a început o anchetă pentru a determina împrejurările morții, transmite mirror.uk. 

Știrea a fost confirmată de Fantagio, agenția vedetei. "Ne simțim devastați de această întâmplare și ne pare rău să transmitem astfel de vești nefericite celor care l-au îndrăgit pe artist. Pe 3 decembrie Cha In Ha ne-a părăsit. Acest lucru este încă greu de crezut. Dorim să nu fie lansate speculații cu privire la decesul său care i-ar putea face rău familiei îndurerate a actorului. Înmormântarea va avea loc în cerc restrâns." 

Încă nu se cunosc mai multe detalii despre moartea artistului. Acesta se afla la începutul carierei sale, după ce a debutat într-un scurtmetraj al grupului de actorie Surprise U, în 2017. El a fost distribuit apoi în emisiunea TV Love With Flaws.

Moartea actorului vine la scurt timp după pierderea altor două tinere vedete K-pop, Sulli, de 25 de ani, și Goo Hara, 28 de ani. Hara a fost găsită moartă în casă, iar cântăreața Sulli s-a sinucis.

 

 

 

×
Subiecte în articol: cha in ha