x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Îndrăgita actrița Suzanne Somers a murit la 76 de ani

Îndrăgita actrița Suzanne Somers a murit la 76 de ani

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2023   •   07:59
Îndrăgita actrița Suzanne Somers a murit la 76 de ani
Sursa foto: Hepta

Actrița Suzanne Somers, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune "Three's Company" și pentru afacerile în domeniul fitness-ului și al sănătății, a murit duminică la vârsta de 76 de ani.

"Suzanne Somers a murit liniștită acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriței, R. Couri Hay, într-un comunicat citat de Reuters.

"Suzanne a fost înconjurată de soțul ei iubitor, Alan, de fiul ei, Bruce, și de familia ei", se arată în declarație: "Familia ei s-a adunat pentru a sărbători cea de-a 77-a aniversare a ei pe 16 octombrie. În schimb, ei vor sărbători viața ei extraordinară și doresc să le mulțumească milioanelor de fani și urmăritori care au iubit-o".

The New York Times a relatat că Somers a murit în casa ei din Palm Springs, California.

Somers, care a devenit cunoscută ca Chrissy Snow în popularul serial din anii 1970, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2000 și a anunțat la sfârșitul lunii iulie că boala a revenit.

"Am avut cancer la sân în urmă cu două decenii și, din când în când, reapare și continui să mă lupt cu el", arăta ea într-o postare pe Instagram la 31 iulie: "Nu este un teritoriu nou pentru mine. Știu cum să-mi pun echipamentul de luptă și sunt o luptătoare".

Dincolo de aparițiile în televiziune și filme, Somers era cunoscută și pentru că a scris numeroase cărți, axate în principal pe sănătate și nutriție, precum și pentru că a lansat produse de fitness precum Thighmaster.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Suzanne Somers Three's Company