x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Adrien Brody va juca într-un serial realizat după o nuvelă a scriitorului Stephen King

Adrien Brody va juca într-un serial realizat după o nuvelă a scriitorului Stephen King

20 Dec 2019   •   15:19
Adrien Brody va juca într-un serial realizat după o nuvelă a scriitorului Stephen King
Sursa foto: antena3

Actorul Adrien Brody va interpreta rolul principal într-un serial TV produs de postul Epix, care se inspiră din nuvela "Jerusalem's Lot" publicată de scriitorul Stephen King în anul 1978, în volumul-antologie "Night Shift", informează site-ul revistei americane Variety.
Epix va produce un serial dramatic bazat pe această nuvelă a cărei acţiune se petrece în anii 1850 și în care rolul principal va fi jucat de actorul premiat cu Oscar.

"Jerusalem's Lot" spune povestea căpitanului Charles Boone (Adrien Brody), care se mută cu cei trei copii ai săi în satul lui natal, aparent liniştita localitate Preacher's Corners, aflată în statul american Maine, după ce soţia sa moare în timpul unei călătorii pe mare. În scurt timp, Charles trebuie să se confrunte cu secretele din trecutul sordid al familiei sale şi să lupte din răsputeri pentru a alunga întunericul ce a pus stăpânire pe familia Boone timp de multe generaţii.

Noul producție va începe filmările în mai 2020 şi va debuta pe micile ecrane în toamna anului viitor. "Jerusalem's Lot" este primul serial ce va fi realizat de noua casă de producţie a postului american, Epix Productions.

Adrien Brody a câştigat premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor în rol principal" în 2003 pentru interpretarea unui supravieţuitor al Holocaustului, Wladislaw Szpilman, în filmul "The Pianist", regizat de Roman Polanski. Actorul american a putut fi văzut recent în cel de-al patrulea sezon al serialului "Peaky Blinders" şi va reveni pe marile ecrane în 2020 în filmul "The French Dispatch", regizat de Wes Anderson.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: adrien brody