x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Alec Baldwin spune că zilele în care îl va juca pe Trump în "Saturday Night Live" sunt numărate

Alec Baldwin spune că zilele în care îl va juca pe Trump în "Saturday Night Live" sunt numărate

07 Mar 2017   •   22:10
Alec Baldwin spune că zilele în care îl va juca pe Trump în "Saturday Night Live" sunt numărate

Dacă vă place modul în care Alec Baldwin îl imită pe Donald Trump în emisiunea de comedie "Saturday Night Live", atunci bucuraţi-vă de el cât mai puteţi, scrie The Wrap marţi. Actorul a declarat pentru "Extra" că a presupus că lucrurile se vor linişti odată ce preşedintele Trump îşi începe mandatul, dar că între timp acestea au escaladat şi nu mai este amuzant. 

"Lăsând politicile lui deoparte, am crezut că ne vom relaxa până acum. Răutatea acestei Case Albe a îngrijorat oamenii... de aceea nu voi mai face această imitaţie pentru mult timp, nu ştiu cât mai pot oamenii să îndure", a spus actorul în interviul acordat luni. 

"Lui Trump îi lipseşte orice sportivitate, el rămâne acru şi supărat şi îţi vine să mergi la el şi să-i spui: 'Ai câştigat'", a declarat în interviu favoritul fanilor emisiunii "Saturday Night Live". 

S-a discutat mult dacă imitaţia lui Alec Baldwin a preşedintelui american va fi adusă şi la Dineul corespondenţilor la Casa Albă de pe 29 aprilie, dar prezenţa lui pare puţin probabilă. 

"Nu cred că acest lucru se va întâmpla, nu cred că îşi doresc asta pentru prestigiul şi integritatea lor. Sunt mulţi care cred că Trump însuşi nu va veni... Nu ştiu ce fel de program vor avea", a spus Baldwin. 

"Dacă vor dori probabil o voi face, dar nu sunt sigur că vor vrea asta. Cred că au cu totul altceva în minte", a mai afirmat actorul.AGERPRES

×