x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Angelina Jolie îşi avertizează fanii înaintea debutului regizoral: In the Land of Blood and Honey este un film brutal (VIDEO TRAILER)

Angelina Jolie îşi avertizează fanii înaintea debutului regizoral: In the Land of Blood and Honey este un film brutal (VIDEO TRAILER)

de Ionuţ Socaciu    |    06 Dec 2011   •   16:21
Angelina Jolie îşi avertizează fanii înaintea debutului regizoral: In the Land of Blood and Honey este un film brutal (VIDEO TRAILER)

In the Land of Blood and Honey, filmul care va marca debutul regizoral al Angelinei Jolie si care va fi lansat pe 23 decembrie, la New York, prezinta povestea de dragoste intre o bosniaca si un gardian sarb al inchisorii unde este incarcerata femeia. Totul pe fondul sangerosului razboi de la inceputul anilor '90.

"Este un conflict greu de inteles si, poate, tocmai de aceea, extrem de brutal. Va fi un film brutal, nerecomandat unora, dar bazat pe realitate", a declarat Jolie, care a ales in distributia peliculei numai actori de origine sarba sau bosniaca. "Au trait acele zile si le este mult mai usor sa transmita mesajul spectatorilor", a declarat vedeta de la Hollywood, care a avut nevoie de interventia Ministerului Culturii de la Sarajevo pentru continuarea filmarilor intrerupte de un protest al unei asociatii pentru apararea drepturilor femeilor din Bosnia, victime ale razboiului.

In rolurile celor doi protagonisti apar Goran Kostic, interpretul gardianului sarb, si Zana Marjanovic, care joaca rolul unei tinere bosniace, vaduva, incarcerata intr-o temnita sarba si violata in mai multe randuri, pana la a fi salvata de dragostea unui alt monstru, cu sentimente umane, de aceasta data. (I.S.)

×
Subiecte în articol: film bosnia regizor angelina jolie