x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Bătrâni şi periculoşi

Bătrâni şi periculoşi

de Sebastian S. Eduard    |    23 Oct 2010   •   00:00
Bătrâni şi periculoşi

Bazată pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis şi Cully Hamner, RED („Retired Extremely Dangerous")/ „Greu de pensionat" este o comedie explozivă, plină de acţiune şi suspans.



Filmul prezintă povestea lui Frank (Bruce Willis), un fost spion de top cu ceva probleme de adaptare la viaţa obişnuită de pensionar. Cum se pare că ştie prea multe, noua condu­cere CIA trimite un superasasin pe urmele lui, aşa că Frank apelează la membrii vechii sale echipe pentru a-şi salva viaţa. Joe (Morgan Freeman), fostul său şef din CIA, este acum rezident al unui azil de bătrâni. Victoria (Helen Mirren), un personaj de elită din CIA, nu reuşeşte să aibă o viaţă normală şi e încă dornică de acţiune. Iar Marvin (John Malkovich), fost asasin guvernamental căruia i s-a administrat LSD zilnic timp de 11 ani, e un personaj cel puţin... excentric.

Pensionarii din echipa de şoc nu par a avea prea multe şanse, dar pentru că acum sunt ţintele principale ale CIA, sunt nevoiţi să îşi dezgroape toate talentele pentru a supravieţui. Şi cum cea mai bună apărare e atacul, ei pornesc într-o misiune incredibil de îndrăzneaţă.
După atâţia ani în care Bruce Willis a fost greu de ucis, acum ne demonstrează că e... greu de pensionat. Din distribuţie mai fac parte Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Karl Urban, Julian McMahon.




Nou pe DVD
5984-134599-deathatafuneral_pack.jpgÎnmormântare...
Atunci când capul unei familii nord-americane disfuncţionale se stinge din viaţă, toţi membrii familiei se reunesc în ca­sa decedatului pentru a participa la pri­veghi şi la ceremonia de înmor­mâ­n­tare. Pe măsură ce tensiunile se acumulează, animozităţile se cristalizează şi conflictele dintre rude reizbucnesc, secretele de multă vreme îngro­pate ale familiei sunt dezvăluite, iar con­secinţele sunt ilare şi imprevizibile. Situaţia se complică atunci când un pitic homosexual pe care nimeni nu îl cunoaşte pretinde că este iubitul decedatului...

5984-134598-thebackupplan_pack.jpgPlan...
După mulţi ani de întâlniri eşuate, Zoe (Jennifer Lopez) decide că nu mai are rost să-şi aştepte alesul, aşa că merge la doctor pentru mult planificata inseminare artificială.
Dar cu destinul nu-i de glumit, aşa că tânăra dă chiar peste Stan, un tip fermecător, inteligent şi tandru, care se va dovedi alesul inimii ei. Ce se va întâmpla atunci când Stan va afla de sarcinăĂ Totul se va transforma într-o comedie romantică care ne va arăta tuturor, cu mult umor, că viaţa te ia de cele mai multe ori prin surprindere.

×
Subiecte în articol: film