x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ben Affleck s-a internat din nou la dezintoxicare

Ben Affleck s-a internat din nou la dezintoxicare

24 Aug 2018   •   16:07
Ben Affleck s-a internat din nou la dezintoxicare
Sursa foto: Jordan Strauss/Jordan Strauss/Invision/AP

Actorul Ben Affleck s-a internat dintr-un nou într-un centru de dezintoxicare, relatează Variety citând o sursă neprecizată. 

Potrivit TMZ, internarea la dezintoxicare a fost determinată de o intervenţie a fostei soţii a lui Affleck, Jennifer Garner, care a venit miercuri la locuinţa lui din Pacific Palisades, California. O sursă a TMZ a declarat că Affleck a fost receptiv la idee şi conştient că are nevoie de tratament. 

Aceasta nu va fi prima internare a lui Affleck la dezintoxicare. El a fost tratat pentru consum excesiv de alcool în 2001 şi a parcurs un alt program de profil în decembrie anul trecut. Centrul de dezintoxicare s-ar afla în Malibu. 

Ben Affleck a dezvăluit în martie 2018 că a încheiat în secret un stagiu la dezintoxicare pentru dependenţă de alcool. 

"Am încheiat tratamentul pentru dependenţă de alcool; ceva cu care m-am confruntat în trecut şi voi continua să mă confrunt", a scris el pe Facebook. 

Actorul are trei copii cu Jennifer Garner, două fiice şi un fiu. Ei s-au căsătorit în 2005 şi au înaintat actele de divorţ în 2017, la doi ani după ce s-au separat. 

Cel mai recent rol al actorului a fost cel al lui Batman, în "Justice League". Următorul său film, thrillerul politic "The Last Thing He Wanted", regizat de Dee Rees, este în postproducţie. De asemenea, el este implicat în regia filmului "How an Ex-Cop Rigged McDonald's Monopoly Game and Stole Millions" al studiourilor Fox, în care va juca Matt Damon. El şi Matt Damon vor fi şi producătorii filmului, prin intermediul companiei lor Pearl Street Films.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ben Affleck