x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Bohemian Rhapsody, film biografic despre Freddie Mercury. Cine va juca rolul regretatului cântăreț

Bohemian Rhapsody, film biografic despre Freddie Mercury. Cine va juca rolul regretatului cântăreț

05 Noi 2016   •   18:40
Bohemian Rhapsody, film biografic despre Freddie Mercury. Cine va juca rolul regretatului cântăreț

Actorul american Rami Malek din serialul ''Mr. Robot'' va interpreta rolul principal în filmul biografic dedicat celebrului star rock Freddie Mercury, într-un proiect comun Fox şi New Regency, scrie vineri The Hollywood Reporter. 

Graham King va fi producătorul filmului ''Bohemian Rapsody'', iar regizorul seriei X-Men Bryan Singer se va ocupa de regia producţiei. 

Rami Malek, 35 de ani, va lucra cu Bryan Singer la acest proiect, după ce actorul britanic Sacha Baron Cohen a renunţat la acest rol. 

Freddie Mercury s-a născut în Tanzania şi a crescut în India înainte să se mute în Marea Britanie în anii '60. Mercury a înfiinţat în 1971 împreună cu Brian May şi Roger Taylor formaţia Queen, care în 1973 a semnat primul contract cu casa EMI. ''Bohemian Rapsody'' este unul dintre hiturile formaţiei rock de succes a anilor '70, care a realizat şi coloana sonoră pentru filmele ''Flash Gordon'' (1980) şi ''Highlander'' (1986). Mercury a recunoscut public că este seropozitiv şi la foarte scurt timp a murit (24 noiembrie 1991) la Londra, în urma unor complicaţii imunitare cauzate de infecţia cu virusul HIV/SIDA. A fost una din cele mai mari voci ale rockului mondial. 

Producătorul filmului Graham King, care a obţinut Oscarul în 2006 pentru pelicula ''The Departed'', este din nou pe marile ecrane din 23 noiembrie cu thrillerul ''Allied'', cu Brad Pitt şi Marion Cotillard în rolurile principale.AGERPRES

×
Subiecte în articol: freddie mercury bohemian rhapsody