x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Bradley Cooper a început negocierile pentru a juca în remake-ul "Nightmare Alley" de Guillermo del Toro

Bradley Cooper a început negocierile pentru a juca în remake-ul "Nightmare Alley" de Guillermo del Toro

15 Iun 2019   •   22:00
Bradley Cooper a început negocierile pentru a juca în remake-ul "Nightmare Alley" de Guillermo del Toro

Actorul Bradley Cooper a început negocierile pentru a interpreta rolul principal din adaptarea "Nightmare Alley" ce va fi regizată de Guillermo del Toro şi produsă de Fox Searchlight, conform unui material publicat vineri de Variety.

Surse citate de Variety indică faptul că starul a primit recent oferta de a juca în acest film, după ce negocierile derulate pentru acelaşi rol cu Leonardo DiCaprio au eşuat.

Guillermo del Toro va regiza acest film şi va semna şi scenariul alături de Kim Morgan.

Deşi noul film va fi un remake după o peliculă cu acelaşi nume apărută în 1947, Guillermo del Toro a precizat că varianta sa va fi mai apropiată de conţinutul romanului "Nightmare Alley" scris de William Lindsay Gresham. În filmul din 1947 rolul principal a fost deţinut de Tyrone Power care interpreta un ambiţios escroc care face echipă cu o psihiatră care este chiar mai lipsită de scrupule decât el.

Filmările vor începe în cursul toamnei.

Bradley Cooper pregăteşte în prezent "Bernstein", un film biografic despre Leonard Bernstein în care interpretează rolul principal şi semnează şi regia.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Bradley Cooper