x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Bradley Cooper și Helen Mirren sunt favoriții pentru premiile Tony din 2015

Bradley Cooper și Helen Mirren sunt favoriții pentru premiile Tony din 2015

07 Iun 2015   •   18:39
Bradley Cooper și Helen Mirren sunt favoriții pentru premiile Tony din 2015

Ajunsă la cea de-a 69-a ediţie, gala premiilor Tony din 2015 va fi prezentată de interpreta de musical Kristin Chenoweth şi de actorul britanic Alan Cumming.

Vedetele hollywoodiene Bradley Cooper şi Helen Mirren de numără printre actorii nominalizaţi anul acesta la premiile Tony, care recompensează cele mai remarcabile realizări teatrale din SUA şi se vor decerna duminică seara la New York, scrie DPA.

Bradley Cooper, care anul aceasta a fost nominalizat şi la premiile Oscar, pentru rolul său din 'American Sniper', ar putea fi pe lista laureaţilor Tony Awards pentru modul în care a jucat în 'The Elephant
Man'. În vârstă de 40 de ani, cotat de 'Time Magazine' pe lista celor o sută de persoane cu mare influenţă din lume, el ar putea veni la evenimentul de duminică seara în compania fotomodelului Irina Shayk, fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo. Zvonurile despre o posibilă legătură sentimentală între starul american şi frumoasa rusoaică au apărut în urmă cu ceva vreme, iar acum revista 'Hola' estimează că relaţia ar putea fi 'oficializată' la gala de la New York.

Actriţa britanică Helen Mirren, deţinătoare a unui Oscar pentru filmul 'The Queen', din 2006, în care a întruchipat-o pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost nominalizată la premiile Tony pentru interpretarea aceleiaşi personalităţi politice, pe scenă, în piesa 'The Audience'. La categoria 'Cea mai bună actriţă în rol principal', ea va concura, printre altele, cu alte celebrităţi din lumea filmului, precum Elisabeth Moss şi Ruth Wilson.

Cele mai multe nominalizări - câte 12 - la actuala ediţie a premiilor Tony au revenit unor musicaluri: 'An American in Paris' şi 'Fun Home'.

×
Subiecte în articol: premiile tony tony awards