x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Brick in the Wall", cel mai bun de la Aristoteles Workshop 2013

"Brick in the Wall", cel mai bun de la Aristoteles Workshop 2013

de Sebastian S. Eduard    |    24 Sep 2013   •   17:14
"Brick in the Wall", cel mai bun de la Aristoteles Workshop 2013

Filmul "Brick in the Wall" a primit premiul pentru cel mai bun documentar la cea de-a opta ediţie a atelierului de film Aristoteles Workshop (AW), care a avut loc în perioada 22 august - 22 septembrie, în satul Vama din judeţul Suceava, informează Mediafax.

Cea de-a opta ediţie a atelierului de film documentar Aristoteles Workshop (AW), al cărui producător este Dan Nuţu, s-a încheiat duminică, la capătul a 30 de zile de cursuri teoretice şi filmări pe zi, noapte, arşiţă şi ploaie pe dealurile Bucovinei. Filmul "Brick in the Wall" - o poveste despre încercarea unei femei de a trăi o viaţă normală, în umbra visului neterminat al soţului său, o casă a cărei construcţie a început în urmă cu 30 de ani şi nu se ştie când sau dacă va fi terminată vreodată - a primit premiul pentru cel mai bun documentar.

Din juriu au făcut parte Véronique Rabuteau (Coordonatoarea Programelor de Film Documentar Unité Découverte et Connaissance al televiziunii ARTE France), alături de Emmanuel Chicon (selecţioner al festivalului Visions du Réel din Nyon), jurnalistul Nick Roddick (Split Screen, din Marea Britanie) şi de regizorul Cristi Puiu. Sorin Botoşeneanu, decanul facultăţii de film din cadrul UNATC Bucureşti, s-a alăturat invitaţilor Aristoteles Workshop sosiţi pentru seara închiderii.


×