x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Caravana Capra cu Trei Iezi pleacă prin țară: Maia Morgenstern și Marius Bodochi se întâlnesc cu spectatorii în toată România

Caravana Capra cu Trei Iezi pleacă prin țară: Maia Morgenstern și Marius Bodochi se întâlnesc cu spectatorii în toată România

de Magdalena Popa Buluc    |    07 Oct 2022   •   16:10
Caravana Capra cu Trei Iezi pleacă prin țară: Maia Morgenstern și Marius Bodochi se întâlnesc cu spectatorii în toată România
Sursa foto: Nicu Cherciu

Actorii Maia Morgenstern și Marius Bodochi, dar și regizorul Victor Canache și producătoarea Luana Georgiță pleacă în Caravana Capra cu Trei Iezi, unde se vor întâlni cu publicul din țară la proiecții speciale, în avanpremieră, ale unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, câștigător al Premiului Publicului la TIFF 2022. Bazat pe cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, Capra cu Trei Iezi este un thriller/ horror care readuce în actualitate basmul, sub o altă optică. Acesta va intra în cinema din 28 octombrie.

Caravana Capra cu Trei Iezi se oprește la Sebeș, Alba Iulia, Satu Mare, Brașov, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Constanța, Iași sau Botoșani.

Prima oprire a caravanei va avea loc la Sebeș, luni, pe 10 octombrie, la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. De la ora 18:30, spectatorii sunt așteptați să urmărească filmul, iar la final să stea de vorbă cu regizorul Victor Canache și Luana Georgiță despre experiența de la filmări și alegerea acestui subiect pentru un lungmetraj horror.

Tot luni, pe 10 octombrie, va avea loc o proiecție specială și la Alba Iulia, la Cinema Inspire, de la ora 20:30. După film, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, dar și Victor Canache și Luana Georgiță se vor întâlni cu publicul.

Miercuri, 12 octombrie, 20:30, Victor Canache și Luana Georgiță vor fi prezenți la proiecția de  la Cineplexx Satu Mare, iar vineri, pe 14 octombrie cei doi vor fi la Brașov, pentru proiecția din cadrul Dracula Film Festival 2022. Sâmbătă, pe 15 octombrie, echipa va fi prezentă la proiecția de la Craiova, la Inspire Cinema, de la ora 19:30.

Marți, pe 18 octombrie, Caravana Capra cu Trei Iezi se oprește la Timișoara, la Cinema Victoria, iar miercuri, 19 octombrie, la Cluj-Napoca, la Cinema Victoria, unde vor participa Marius Bodochi și Victor Canache.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Următoarele destinații sunt Sibiu, pe 21 octombrie, la Cinegold (vor fi prezenți Victor Canache și Luana Georgiță), Piatra Neamț, pe 23 octombrie, la Cinema Dacia, unde va fi prezent Marius Bodochi.

Pe 26 octombrie, regizorul și actrița vor fi prezenți la Constanța, la Cinema City, iar pe 29 octombrie la Iași, la Cinema Ateneu. Pe 1 noiembrie aceștia vor fi la Botoșani, la Happy Cinema, iar pe 4 noiembrie la Târgu Mureș, la Cineplexx.

×