x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Câștigător inedit al trofeului Zmeura de Aur

Câștigător inedit al trofeului Zmeura de Aur

24 Apr 2021   •   21:00
Câștigător inedit al trofeului Zmeura de Aur

Fostul primar al oraşului New York, Rudy Giuliani, a fost desemnat unul dintre câștigătorii premiilor Zmeura de Aur din cauza interpretării din comedia ''Borat Subsequent Moviefilm''. El  a fost filmat cu camera ascunsă, scrie Reuters.

Aceste distincții sunt amuzante și se acordă pentru cele mai slabe filme și roluri, fiind acordate cu o zi înainte de gala de decernare a celebrelor premii Oscar. Au fost înființate în 1980, ca o alternativă satirică la ceremonia strălucitoare a trofeelor Oscar.

Astfel, Giuliani a fost desemnat ''cel mai prost actor în rol secundar'' pentru scurta sa apariţie în continuarea documentarului ''Borat'', realizat de Sacha Baron Cohen. El a fost filmat cu camera ascunsă într-o cameră de hotel, în compania unei actriţe care i-a spus că este jurnalistă. Fostul primar a spus că nu s-a întâmplat nimic inadecvat.

Pelicula ''Absolute Proof'', realizat de directorul executiv al companiei MyPillow, Mike Lindell, a fost votat ''cel mai prost film'' al anului. Filmul prezintă acuzaţiile de fraudare a alegerilor prezidenţiale din 2020, în SUA. Lindell a fost desemnat şi ''cel mai prost actor''.

''Music'', regizat de Sia, despre o tânără care suferă de autism, a câştigat cele mai multe trofee Zmeura de Aur, printre care şi cel pentru ''cea mai proastă actriţă'', acordat celebrei artiste Kate Hudson.

Câştigătorii au fost desemnaţi în urma votului celor 1.097 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation. Aceștia provin din peste 20 de ţări. 

×
Subiecte în articol: zmeura de aur rudy giuliani