x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Celebrul actor Pierre Richard vrea să joace într-un film regizat de Nikita Mihalkov

Celebrul actor Pierre Richard vrea să joace într-un film regizat de Nikita Mihalkov

03 Feb 2016   •   20:07
Celebrul actor Pierre Richard vrea să joace într-un film regizat de Nikita Mihalkov

Celebrul actor de comedie francez Pierre Richard, ajuns la venerabila vârstă de 81 de ani, a declarat că şi-ar dori să joace într-un film al cineastului rus Nikita Mihalkov, cu o zi înainte de premiera moscovită a spectacolului său autobiografic "Pierre Richard III", transmite miercuri AFP.

"Mi-ar plăcea foarte mult să fac un film alături de Nikita Mihalkov. Este un regizor imens", a susţinut Pierre Richard într-o conferinţă de presă.

Actorul, care călătoreşte regulat în Rusia de mai mulţi ani, s-a declarat mândru că a străbătut întreaga Siberie şi şi-a precizat admiraţia pentru publicul rus.

"De fiecare dată, sunt primit cu mai mult decât recunoştinţă, aş putea spune cu afecţiune", a susţinut el. "În general, în Franţa, se aplaudă la sfârşitul spectacolului (...) însă în Rusia sunt aplaudat din momentul în care urc pe scenă", a declarat starul unor filme precum Le Jouet ("Jucăria" - 1976), "Je suis timide... mais je me soigne" (Sunt timid... dar mă tratez - 1978) sau "Le Grand Blond avec une chaussure noire" (Marele Blond cu un pantof negru - 1972).

"Cum aş putea să nu-i iubesc pe oamenii care îmi acordă atât de multă atenţie?", a adăugat el.

Spectacolul său, "Pierre Richard III", pus în scenă de Christophe Duthuron şi lansat în Franţa în 2013, este un monolog în care actorul vorbeşte despre rolurile sale şi despre actorii celebri alături de care a filmat. Va fi prezentat la Moscova, în perioada 4 - 7 februarie.

"Nu am inventat nimic pentru acest spectacol. Tot ce vă voi spune este adevărat", şi-a asigurat el publicul moscovit.AGERPRES

×
Subiecte în articol: pierre richard