x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Charlie Sheen intenționează să vândă două din cele trei vile din Beverly Hills

Charlie Sheen intenționează să vândă două din cele trei vile din Beverly Hills

20 Noi 2015   •   11:47
Charlie Sheen intenționează să vândă două din cele trei vile din Beverly Hills

Potrivit zvonurilor, Charlie Sheen a scos la vânzare două vile.

Actorul, care la începutul acestei săptămâni a recunoscut că este infectat cu HIV, intenționează să vândă două din cele trei proprietăți pe care le deține în Beverly Hills. Văzând fotografiile, ne putem da seama că nu sunt deloc ieftine.



Una din case are șase dormitoare și nouă băi și o curte superbă, scrie mirror.co.uk. Potrivit surselor, decorurile interioare, deși simple, sunt elegante și impresionează.




Cele două locuințe, cumpărate în 2011, respectiv 2012, sunt situate în zona Mulholland Estates, unde își au reședința și alte celebrități, precum Paris Hilton și Robbie Williams.

Charlie Sheen a relatat marți că a fost diagnosticat cu HIV acum patru ani și că de atunci a fost șantajat de foarte multe persoane, care îl amenințau că vor face publică informația.

Charlie Sheen and Doctor

Actorul a declarat în timpul emisiunii lui Matt Lauer că toate partenerele sale au știut de existența virusului. Totuși, după difuzarea emisiunii, au apărut numeroase controverse.



Bree Olson, una din fostele iubite ale comedianului, a fost cea care a afirmat cu indignare că ei nu i-a spus de acest diagnostic. Situația a fost lămurită ulterior: în 2011 când cei doi au fost împreună, Sheen nu era infectat cu HIV. 

×