x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Charlie Sheen, într-un film despre atentatele de la New York, în primul său rol după ce a dezvăluit că este seropozitiv

Charlie Sheen, într-un film despre atentatele de la New York, în primul său rol după ce a dezvăluit că este seropozitiv

08 Mar 2016   •   13:16
Charlie Sheen, într-un film despre atentatele de la New York, în primul său rol după ce a dezvăluit că este seropozitiv

  Actorul american Charlie Sheen va interpreta primul său rol după ce a dezvăluit că este seropozitiv, în filmul ”Nine Eleven”, o dramă despre atentatele teroriste comise la New York pe 9 septembrie 2001, în care o va avea ca parteneră pe Whoopi Goldberg, informează contactmusic.com.

Filmul, regizat şi scris de Martin Guigui, se axează pe cinci personaje şi descrie lupta acestora pentru supravieţuire, după ce rămân captive într-un ascensor din World Trade Center. 

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Luis Guzman, Wood Harris şi Olga Fonda. 

”Nine Eleven” reprezintă primul rol pe care Charlie Sheen îl va interpreta în cinematografie după o pauză de trei ani. Precedentul rol interpretat de starul american pe marele ecran a fost cel din lungmetrajul ”Machete Kills” în 2013. 

De asemenea, acesta este primul proiect important al actorului, după ce a dezvăluit că este seropozitiv, în noiembrie 2015. 

Carlos Irwin Estévez, născut pe 3 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen, este un celebru actor american, cunoscut în special pentru rolurile sale din serialele ”Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half Men” şi ”Anger Management”. În anul 2010 Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor din industria de televiziune, cu venituri de 1,8 milioane de dolari obţinute într-un singur sezon. 

Viaţa privată a actorului Charlie Sheen a fost însă marcată de numeroase probleme cu justiţia, cauzate de consumul de alcool şi stupefiante, dar şi din cauza unor episoade de violenţă domestică. Din acest motiv, starul american a fost concediat în martie 2011 de CBS şi Warner Bros din serialul ”Two and a Half Men”.

Sursa: News.ro

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen whoopi goldberg