x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Charlton Heston, Tom Cruise și Chris Hemsworth vin în octombrie la Warner TV

Charlton Heston, Tom Cruise și Chris Hemsworth vin în octombrie la Warner TV

de Magdalena Popa Buluc    |    16 Sep 2023   •   11:00
Charlton Heston, Tom Cruise și Chris Hemsworth  vin în octombrie la Warner TV

Patru lungmetraje de acțiune și horror, filme din anii 1950 și 2010 cu protagoniști precum Charlton Heston, Tom Cruise, Danny Trejo și Chris Hemsworth, vor avea premiera în luna octombrie la postul Warner TV.

Drama de aventuri „Ben-Hur” (1959), regizată de William Wyler și recompensată cu unsprezece trofee Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cea mai bună regie, va fi difuzată pe 8 octombrie, de la ora 14:00.

Charlton Heston, un prinț evreu trădat și trimis în sclavie de un prieten roman în Ierusalimul secolului I, își recapătă libertatea și se întoarce pentru a se răzbuna.

Din distribuție mai fac parte Jack Hawkins, Stephen Boyd, Haya Harareet și Hugh Griffith.

            Thrillerul de acțiune „Jack Reacher/ Jack Reacher. Un glonț la țintă” (2012), semnat de Christopher McQuarrie, va intra în programul Warner TV pe 21 octombrie, la ora 24:00.

            Un anchetator de la Omucideri cercetează un caz în care este implicat un lunetist militar antrenat, considerat responsabil de un atac armat în masă.

            Tom Cruise este Reacher, fost polițist militar, un anchetator strălucit, dar și generator de probleme, care revine după doi ani pentru a investiga cazul, despre care susține că este o înscenare.

            Distribuția este completată de Rosamund Pike, Richard Jenkins, Werner Herzog și David Oyelowo.

            Un alt film de acțiune care va avea premiera la Warner TV în octombrie este „Machete/ Macete” (2010), semnat de Ethan Maniquis și Robert Rodriguez.

După ce a fost păcălit, trădat de cel care l-a angajat să asasineze un senator texan, un fost agent federal se răzbună pe fostul său șef.

            Danny Trejo este protagonist, iar din distribuția filmului ce poate fi urmărit pe 25 octombrie, de la ora 22:50, fac parte Michelle Rodriguez, Robert De Niro, Jessica Alba, Don Johnson și Lindsay Lohan.

            Filmul cu accente horror „Cabin In The Woods/ Cabana din pădure” (2011), regizat de Drew Goddard, va putea fi vizionat în ultima zi a lunii octombrie, de la ora 21:10.

            Cinci prieteni merg pentru o scurtă vacanță la o cabană izolată, unde au parte de experiențe terifiante. Împreună, ei trebuie să descopere adevărul despre cabana din pădure.

            Distribuția este alcătuită din Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams și Richard Jenkins.

 

×
Subiecte în articol: Warner TV Tom Cruise Chris Hemsworth