x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cinema: Ce faci dacă te întâlneşti cu fosta soţie, din greşeală, în Africa

Cinema: Ce faci dacă te întâlneşti cu fosta soţie, din greşeală, în Africa

de Sebastian S. Eduard    |    22 Iun 2014   •   12:02
Cinema: Ce faci dacă te întâlneşti cu fosta soţie, din greşeală, în Africa
Sursa foto: David Bloomer/David Bloomer

Dacă e week-end e comedie romantică. Cea de-a treia colaborare dintre actorii Adam Sandler şi Drew Barrymore, “Din greşeală împreună” marchează un nou proiect care îi aduce împreună pe marile ecrane, ca urmare a succesului de care s-au bucurat în comediile romantice “Mereu la prima întâlnire” şi “Nuntă cu cântec”. Din 20 iunie “Din greşeală împreună” intră pe marile ecrane din România. 

După o întâlnire dezastruoasă, Lauren (Barrymore) şi Jim (Sandler) ajung la concluzia că sunt complet nepotriviţi unul pentru celălalt şi nu au de ce să se mai revadă vreodată. Cu toate acestea, imprevizibilul îi aduce împreună, cu tot cu copii, timp de o săptămână, într-un luxos resort din Africa. 

“Din greşeală împreună” îi aduce de asemenea în roluri principale pe Joel McHale (din producţia NBC “Community”) în interpretarea fostului soţ al lui Lauren, Mark, şi pe Wendi McLendon-Covey (“Bridesmaids”), în rolul lui Jen, cea mai bună prietenă a lui Lauren; Kevin Nealon (Weeds) şi Jessica Lowe (,,RobotDown”) dau viaţă unui cuplu excesiv de romantic, aflat de asemenea în vacanţă în acelaşi resort; şi pe Terry Crews (,,Expendables 2”) în calitate de gazdă muzicală a resortului. Shaquille O’Neal îşi face apariţia într-un rol episodic.

×