x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Comedy Night cu Klaus & Barroso: eveniment exclusiv în rețeaua Cinema City pe 10 ianuarie!

Comedy Night cu Klaus & Barroso: eveniment exclusiv în rețeaua Cinema City pe 10 ianuarie!

de Magdalena Popa Buluc    |    05 Ian 2024   •   12:00
Comedy Night cu Klaus & Barroso: eveniment exclusiv în rețeaua Cinema City pe 10 ianuarie!

Comedia Klaus & Barroso, cu Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae în rolurile principale, poate fi vizionată în avanpremieră, pe 10 ianuarie 2024, în fiecare oraș din rețeaua Cinema City, de la ora 19:00.

Cinema City România găzduiește și o serie de proiecții speciale în prezența echipei Klaus & Barroso, în perioada 9-24 ianuarie, în mai multe orașe, de la ora ora 19:00.

Primul eveniment are loc la Cluj-Napoca pe 9 ianuarie (Cinema City - Iulius Mall), urmat de o a doua proiecție pe 10 ianuarie (Cinema City - VIVO! Mall).

O parte din echipă ajunge la Brașov pe 11 ianuarie la Cinema City - AFI Brașov). urmează proiecțiile din Timișoara (13 ianuarie - Cinema City - Iulius Town, 14 ianuarie - Cinema City - Shopping City), Constanța (16 ianuarie, Cinema City - VIVO! Mall), Galați (17 ianuarie, Cinema City - Shopping City), Iași (18 și 19 ianuarie - Cinema City Iulius Mall), Suceava (21 ianuarie - Cinema City Iulius Mall) și Ploiești (24 ianuarie - Cinema City - Shopping City).

 

Produs de Bold Studio, filmul Klaus & Barroso îi are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

 

Protagoniștii - un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) - încearcă să țină sub control o petrecere clandestină a burlacilor, organizată de un naș guraliv pentru un mire timid, cu prieteni, colegi de muncă și un șef lăudăros, la care își fac apariția o dansatoare curajoasă și un vecin conspiraționist, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri periculoși.
Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite.

 

Klaus & Barroso va fi distribuit din 16 ianuarie 2024, în cinematografele din toată țara.

 

 

×