x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Concurs: câştigă bilete la filmul "Kong: Insula Craniilor"

Concurs: câştigă bilete la filmul "Kong: Insula Craniilor"

11 Mar 2017   •   11:31
Concurs: câştigă bilete la filmul "Kong: Insula Craniilor"

Filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe teritoriul marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură.

 

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Freeman En­tertainment te invită la film! Trimi­te un e-mail pe adresa concurs@ jurnalul. ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Unde are loc confrun­tarea dintre echipa de exploratori şi Kong?” şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorii de săptă­mâna trecută sunt Cristina Ivașcu (“Ana, mon amour”) și Nicolae Munteanu (“Balerina”).

 

Alte lansări ale săptămânii

Eu, Daniel Blake

Daniel Blake este un bătrân care are nevoie de asistență socială din partea statului. În timp ce se chinuie să învingă sistemul birocratic pentru a obține acest ajutor, el o întâlnește pe Katie, care ar vrea să scape de la azilul pentru nefamiliști.

Alibi.com

Greg are o firmă care furnizează orice tip de alibi. Dar, când o cunoaște pe Flo, o tână­ră sexy, dar care urăște bărbații mincinoși, Greg îi ascunde fetei adevărata natură a activității lui. Când Flo îl duce să-l prezinte părin­ților ei, acesta are șocul vieții sale: Gérard, tatăl lui Flo, este și el unul dintre clienții lui…

 

În lumina lunii

Filmul de Oscar urmăreşte un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce acesta se străduiește să-și găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane și descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieții contemporane afro-americane.

×
Subiecte în articol: Kong: Insula Craniilor