x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film David Hasselhoff va juca într-un film inspirat din serialul ”Baywatch”

David Hasselhoff va juca într-un film inspirat din serialul ”Baywatch”

03 Mar 2016   •   17:05
David Hasselhoff va juca într-un film inspirat din serialul ”Baywatch”

Actorul David Hasselhoff va juca într-un nou film inspirat din serialul de televiziune ”Baywatch”, la 15 ani după difuzarea ultimului episod din această producţie TV, informează bbc.com.

David Hasselhoff va juca în acest film alături de alţi doi actori foarte cunoscuţi - Dwayne ”The Rock” Johnson şi Zac Efron.

Informaţia a fost confirmată pe reţeaua de socializare Instagram de actorul Dwayne ”The Rock Johnson”, care nu a dezvăluit însă rolul pe care Hasselhoff îl va interpreta în noua producţie.

David Hasselhoff a jucat rolul salvamarului Mitch Buchannon în serialul ”Baywatch”, din 1989 şi până în 2001. El a fost, de asemenea, producător executiv al show-ului TV.

Din distribuţia noului film vor face parte actorii Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra şi Hannibal Buress.

Filmul va fi regizat de Seth Gordon, pe baza unui scenariu scris de Damian Shannon şi Mark Swift.

Rolul interpretat de David Hasselhoff în serialul TV va fi jucat în noua producţie de Dwayne ”The Rock” Johnson.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2017.

David Hasselhoff, în vârstă de 63 de ani, este un actor, cântăreţ şi producător american, care s-a făcut remarcat la începuturile carierei sale cu UN rol în serialul de televiziune ”Tânăr şi neliniştit”. A impresionat apoi în ”Knight Rider” şi, mai ales, în serialul ”Baywatch”, care i-a adus celebritatea. Pe marele ecran, a jucat în câteva producţii de succes, precum ”Click”, ”Dodgeball”, ”The SpongeBob SquarePants Movie” şi ”Hop”. În 2000, şi-a făcut debutul pe Broadway în musicalul ”Jekyll & Hyde”. După acel debut, a continuat să joace în musicaluri, remarcându-se în producţiile ”Chicago” şi ”The Producers”.

News.ro

×