x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Diagnostic FATAL. Un dansator celebru suferă de o boală incurabilă

Diagnostic FATAL. Un dansator celebru suferă de o boală incurabilă

de Anastasia Paul    |    19 Ian 2023   •   12:20
Diagnostic FATAL. Un dansator celebru suferă de o boală incurabilă
Sursa foto: Facebook

Cunoscutul dansator irlandez Michael Flately a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer.

Starul irlandezo-american din spectacolul Riverdance a anunțat vestea pe o rețea de socializare, miercuri seara.

„Dragi prieteni, avem ceva personal de împărtășit, Michael Flatley a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer. A suferit o intervenție chirurgicală și se află în grija unei echipe excelente de medici. Nu se vor face alte comentarii în acest moment. Vă cerem doar rugăciunile și urările voastre de bine. Vă mulțumim. Teamlord", a scris acesta pe Facebook.

Acesta a mai fost operat pentru extirparea unui melanom de pe față în 2003, scrie lbc.co.uk.

„Atâția oameni care mă înconjoară au avut cancer și atât de mulți oameni pe care îi cunosc au murit din cauza lui.  Eu însumi am fost diagnosticat cu cancer de piele și a fost o perioadă înfricoșătoare. Empatizez cu oricine stă întins pe acel pat și se confruntă cu incertitudinea viitorului. Poate fi un loc groaznic. A fost un melanom malign cu care am fost diagnosticat.

Era în jurul anului 2003 și l-am observat doar întâmplător. Am dat un interviu la Las Vegas iar apoi o persoană care l-a văzut, i-a spus asistentului meu personal - Ai observat pata maro pe partea laterală a feței lui Michael? Nu o observasem niciodată.

M-au sfătuit să merg la medic. Am făcut o biopsie. A doua zi zburam spre Barbados și doctorul m-a sunat și m-a rugat să vin să-l văd. Am spus că plec la aeroport și l-ar deranja dacă l-aș suna când mă întorc? Mi-a spus - Nu, vreau să vii imediat.

A fost puțin înfricoșător. Am anulat zborul. Mi-a spus că dacă l-aș mai fi lăsat câteva săptămâni, probabil că nu ar fi putut face nimic pentru mine”, a povestit Flately pentru Sunday Independent.

Michael Flately este dansator și coregraf, a scris, regizat și jucat în thrillerul de spionaj Blackbird, care a fost prezentat la Festivalul de film  de la Monaco, în 2021. El a interpretat rolul fostului agent MI6 Victor Blackley, cu care a câștigat premiul pentru cel mai bun actor.

 

×
Subiecte în articol: cancer Michael Flately