x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film DiCaprio despre rolul din 'The Revenant': Am dormit în carcase de animale şi am mâncat ficat crud de bizon

DiCaprio despre rolul din 'The Revenant': Am dormit în carcase de animale şi am mâncat ficat crud de bizon

22 Oct 2015   •   15:19
DiCaprio despre rolul din 'The Revenant': Am dormit în carcase de animale şi am mâncat ficat crud de bizon

Actorul Leonardo DiCaprio a declarat recent într-un interviu că 30-40 dintre scenele filmate pentru pelicula 'The Revenant', în regia celebrului Alejandro G. Inarritu, au fost printre cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut în întreaga sa carieră, scrie The Hollywood Reporter.

'Fie am filmat în apa foarte rece a râurilor sau pe suprafaţa acesteia când era îngheţată, fie am dormit în carcase de animale ori am mâncat la filmări anumite lucruri, am îndurat geruri şi am fost într-o stare aproape similară hipotermiei', a spus DiCaprio într-un interviu pentru Yahoo Movies, admiţând că a făcut lucruri cu care nu s-a mai confruntat în toată cariera sa de actor.

'Cu siguranţă nu mănânc des ficat crud de bizon', a mai spus DiCaprio adăugând: 'Când veţi vedea filmul, o să-şi vedeţi reacţia pentru că Alejandro Inarritu a păstrat secvenţa şi aceasta arată tot. A fost o reacţie instinctuală.'

În ce priveşte speculaţiile apărute în media privind concedierea anumitor persoane sau altele care au renunţat, DiCaprio a spus că acest proiect cinematografic a fost 'incredibil de ambiţios', iar regizorul 'a fost incredibil de specific'. 'Pentru mine, aproape toţi care au fost acolo au muncit extrem de greu, iar realizarea acestui film este meritul lor', a mai spus actorul.

Cu o distribuţie interesantă, alături de DiCaprio jucând şi Tom Hardy şi Will Poulter, 'The Revenant' ajunge în cinematografele din SUA la 25 decembrie, iar criticii industriei consideră că filmul are mari şanse să fie nominalizat la una din categoriile pentru Oscar.

×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio The Revenant