x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Disney Channel a pornit în căutarea unei voci masculine pentru un rol în filmul Disney Pixar "Povestea Jucăriilor 3"

Disney Channel a pornit în căutarea unei voci masculine pentru un rol în filmul Disney Pixar "Povestea Jucăriilor 3"

18 Mar 2010   •   00:00

Compania Walt Disney a pornit o căutare naţională pe Disney Channel, pentru a-l transforma pe tatăl unui copil într-o vedetă în cadrul filmului produs de Disney Pixar, "Povestea Jucăriilor 3", ce va avea premiera în cinematografe în lunile iunie-iulie. Tatăl sau tutorele unui copil va deveni parte din istoria filmului în România, interpretând rolul secundar al personajului "Soldăţelul Verde".

Câştigătorul va fi ascultat în sălile de cinema de milioane de spectatori din toată ţara. Până pe 28 martie, copiii trebuie să îşi înregistreze tatăl rostind o replică din film şi să o să o încarce pe website-ul www.disney.ro. Cei mai talentaţi concurenţi, împreună cu copiii care i-au înscris, vor fi invitaţi să participe la o audiţie într-un studio de dublaj din Bucureşti, în urma căreia Disney Channel va selecta câştigătorul final. Audiţia va fi înregistrată şi transmisă pe Disney Channel în perioada premergătoare premierei filmului.

×
Subiecte în articol: film