x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Disney confirmă amânarea celui de-al cincilea film din seria "Indiana Jones" pentru 2021

Disney confirmă amânarea celui de-al cincilea film din seria "Indiana Jones" pentru 2021

11 Iul 2018   •   15:53
Disney confirmă amânarea celui de-al cincilea film din seria "Indiana Jones" pentru 2021

Cel de-al cincilea film din saga de aventuri 'Indiana Jones' va ajunge pe ecrane la 9 iulie 2021, cu doi ani mai târziu decât era prevăzut, informează studioul Disney într-un comunicat citat miercuri de EFE. 

În martie 2016, Disney anunţa că Steven Spielberg şi Harrison Ford îşi unesc forţele încă o dată pentru a filma un nou capitol al francizei care va ajunge pe marile ecrane la 19 iulie 2019. Totuşi, în aprilie 2017, studioul anunţa că proiectul este amânat până în data de 10 iulie 2020. 

În urmă cu câteva săptămâni, mass media de specialitate au informat că filmările la viitorul episod, care trebuiau să înceapă în aprilie anul viitor în Marea Britanie, au fost din nou amânate. 

Surse apropiate producţiei au declarat revistei Variety că problema o constituie scenariul filmului. Mai bine zis, unii membrii-cheie ai echipei de creaţie nu şi-au dat încă avizul scenariului final. 

De fapt, potrivit site-ului de specialitate Collider, Jonathan Kasdan - fiul lui Lawrence Kasdan, scenaristul filmului 'Raiders of the Lost Ark' - ar fi fost angajat să scrie un nou scenariu. 

David Koepp, autor al episodului anterior al acestei saga, 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull', fusese angajat iniţial să redacteze scenariul original la cel de-al cincilea episod. 

Studioul Disney a anunţat în 2016 că Steven Spielberg va fi responsabil cu realizarea noului lungmetraj care îl va avea din nou pe Harrison Ford în rolul arheologului aventurier. 

Episoadele anterioare ale acestei francize au avut încasări de aproximativ 2 miliarde de dolari la box office-ul mondial.http://www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Disney indiana jones